Så er der lavet kager, kager og atter kager... Har lavet 2 kager til et jubilæum, der skulle være kage til 100 personer, så det var med at finde den store grydeske frem! Synes alting bliver lidt sværere når man skal lave til så mange, man skal tænke over at ingredienserne åbenbart ikke opfører sig på samme måde, når man er oppe i så store størrelsesforhold. Men det går jo nok det hele, og af erfaring bliver man klog :-)
Jeg fik lavet de to kager, og fik dem leveret i fin stand. Jeg er yderligere begyndt at bruge træplader, som er beklædt med gavepapir og cellofan, i stedet for papplader eller fade. Ret smart til de store kager.
Kagerne er lavet af 3 chokoladebunde, jordbærmousse i nederste lag og Daimmousse i øverste lag. Jeg har yderligere brugt Daimmousse til at smøre op med. Det kan man hvis man er sikker på alt karamellen er smeltet ordentligt, ellers kommer der jo små buler i fondanten...
flot Flot..
SvarSlet